Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem vegytiszta viszonyok

Nem vegytiszta viszonyok

Ahol a nőknek nem jár a boldogság

2016. november 14. - Natalie RivenRoux

aaaaaaaaa3.jpg(Fotó: Meeri Koutaniemi)   

 Az ember boldogságra született. És ez nemcsak egy hangzatos szófordulat. Genetikailag szinte csak mi emberek vagyunk úgy kódolva, hogy képesek lehetünk igazán élvezni a testi együttlétet.  Nők, férfiak egyaránt. Rajtunk kívül nem sok faj dicsekedhet ezzel – talán csak a delfinek, és a törpecsimpánzok.

Egy-egy orgazmus hihetetlen energiákat szabadít fel, a bedobódó hormonoktól napokig jókedvűek vagyunk, fülig ér a szánk, minden nehézséghez pozitívabban és türelmesebben állunk. Egy jó szex után még a nap is szebben ragyog. Sőt, az már csak hab a tortán, hogy nekünk embereknek megadatott az, hogy szinte az év bármely napján élvezhessük ezt a lehető legkifinomultabb és legrafináltabb módokon is. Partnerrel, vagy akár anélkül. És mi vagyunk az egyedüliek ezen a bolygón, akiknek sokrétű, évezredekre visszanyúló szexuális kultúrájuk van. Segédeszközökkel, filozófiai tanításokkal, kézikönyvek egész garmadájával.

És akkor most ezek után képzeld magad elé azt az ötéves, megszeppent pici lányt, akit egy nap az anyja, vagy a nagyanyja kézen fog, elvezet egy félreeső, koszos lyukba, ahol könyörtelen kezek a földre szorítják, szétfeszítik a combjait, és kimetszik a csiklóját. Esetleg a kis- és nagyajkakat is. Mindenféle fájdalomcsillapítás és fertőtlenítés nélkül. Rozsdás borotvapengével, késsel, egy élesebb üveg-, csont-, vagy kődarabbal – épp amijük van. Akadnak helyek, ahol ezután izzó fémmel kiégetik a sebet, és esetleg össze is varrják. Háromból egy gyerek nem éli túl. És aki túléli, élete végéig viseli a testi, lelki nyomait. Az egész világon évente körülbelül kétmillió kislányt csonkítanak meg így. Hajmeresztő mesékkel magyarázzák meg nekik, hogy miért is van szükségük erre a beavatkozásra. Például, hogy szebb lesz tőle a bőrük. Hogy bájosabb lesz az arcuk. Mert e nélkül nem lennének képesek majd gyereket szülni. Vagy, ha nem metszenék ki a csiklót, az idővel éppen akkorára nőne, mint egy pénisz…

Világszerte több mint 120 millió nő éli így megcsonkítva a mindennapjait.

Ezt nem a vallás, vagy a törvény diktálja, hanem a hagyomány. Ami azt mondja ki, hogy a nő a férfi tulajdona, aki azt kezd vele, amit csak akar. És ezek a férfiak azt tartják, hogy az a nő, aki soha nem is tapasztalta meg az orgazmust, nem fog utána vágyakozni. Az ilyen nőt sokkal könnyebb rövid pórázon tartani, akár a szó legszorosabb értelmében is.

Tévedés azt hinni, hogy ez a barbár szokás a világnak csak néhány eldugott zugában maradt meg – sokkal inkább az a helyzet, hogy a világon kevés olyan hely van, ahol ezt a hagyományt nem gyakorolják…

Natalie Riven-Roux & Daniel P. Campbell

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemvegytisztaviszonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr5011957691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Altaïr 2016.11.15. 11:50:45

Bocs, ez a kultúrájuk része. Mivel te (feltételezem,) fehér vagy, ők meg nem, eleve nem kritizálhatod őket (te vagy az elnyomó).

Na, röviden ennyivel el is intézhetjük a dolgot, ha modern, nyugati, interszekcionális feminista szemüvegen át tekintünk a témára.

Persze ha normális emberek vagyunk, akkor mindjárt már a dolog...

bandiras2 2016.11.15. 12:23:03

Ezek nem alsóbbrendű emberek alsóbbrendű kultúrával, csupán mások, és az ő kultúrájuk is ugyanolyan nagy kincs, mint a tied, sőt, még értékesebb is te mocskos rohadt elnyomó nácirasszistafasiszta fehérember. Szépem bontsd le a kerítést, és engedd be ezeket milliószám az életteredbe, a 8 gyerekes családmodelljükkel, aztán mikor a lányodat feleségül rabolja egy ilyen kiválasztott felsőbbrendű kultúrai elem, akkor majd nézheted az unokáidon is a műtét nyomait, amit a frissen bevándorolt orvosprofesszor végzett. Gratulálunk, ön már nem náczirasszistafasiszta többé, hanem kihalt a mocskos rohadt fehér fajtájával együtt.

Advanced Flight 2016.11.15. 12:59:05

Na, megnéztem a videót is. Hát, fantasztikus egy kultúra, tényleg, annyira kell ez ide, mint egy falat kenyér :-(

legvidámabb holokauszttagadó 2016.11.15. 14:04:22

Ez annyira ertelmetlen, eszement kegyetlen, barbarsag, hogy meg nekem sincs vele kedvem viccelodni.

Alick 2016.11.15. 14:12:53

Kb. ugyanez a helyzet a férfiak körülmetélésével... ha Isten minket tökéletesnek teremtett, akkor miért kezdjünk vagdosással? a testrész levágásával kötött szövetségek pedig a sötét erőkhöz tartoznak.

Jakab.gipsz 2016.11.15. 14:36:09

A nőkkel csak a baj van ez érthető, a megoldás is logikus, nem értem miért nem tisztelitek a másságot, hova tűnt a tolerancia.

Egy nyitott társadalomban miért szóltok bele más kultúrák szokásaiba, a lelki ismereti és a szólás szabadság következménye a szabad vallás gyakorlás, vegyétek észre ez a neoliberális-filozófia alap értéke.
Ugyanis csak egy kis nyiszi-nyaszi és a nő nyugton marad, tesznek a fejére egy kendőt, nehogy a haját idegen férfi meglássa, plusz a nikáb vagy a még előnyösebb burka viselete is sokat segít, és nincs házasság törés és önmagától létre jön egy erkölcsös társadalom.

Ismerjük el a fehér keresztény nőkkel túl sok baj van, ugyanis a tiszteletükért és a ragaszkodó szeretetükért a férfiaknak, nap mint nap meg kell küzdeni, és a nőknek viszont, a kölcsönös tisztelet és szeretet olyan maradias dolog.

Ez bizony sok fáradtsággal járó tevékenység, és mint ilyen egyénenkénti próbálkozás nem miden esetben sikeres, ezért kevésbé erkölcsös, tehát felesleges.

bandiras2 2016.11.15. 14:37:24

@Alick: Az a kor higiéniás állapotait figyelembe véve egészségügyi reform volt, vallási parancsnak álcázva. Valamelyik kevéssé idióta rájött, hogy a sivatagban nem lehet mosakodni, és nem rohad be a pöcse ha megmetéli, így több fiúgyermek éri meg a felnőttkort, már ha túléli a metélést.
Mint az araboknál a bal kézzel nem nyúlunk a kajához mert tisztátalan. Mert azzal a seggét törli az isten majma. A középkor közepén nem mikrobiológia közoktatásával lehetett közegésségügyi reformot véghez vinni, hanem "ISTENI paranccsal". Magyarázhatod a szubhumánoknak a baktérium elméletet és a szappant meg a WC papírt. Azt nem fogná fel ma se, de pokolra kerülni egyik sem akar. Így oldották meg a szubhumán egészégügyet az ősi időkban.
A disznó is azért lett tiltott, mert gyakran fertőzött volt mindenféle férgekkel, ami nem kellemes. Persze rendesen megsütni azt derogált nekik, de még ma is odavannak egyesek a nyers steak-ért.

bandiras2 2016.11.15. 14:42:43

@Jakab.gipsz: Feminizmus.
A feministák félnek az erős férfitól, mert mhogy is néz ki az hogy a nő rászorul az erős férfira, szóval mivel a nőkből nem nagyon lehet férfit csinálni, ezért a nyugati férfiideál a zsüsztin biber. Legyenek a férfiak feminim nyápic szerencsétlenek. Bármelyik fiúbanda a zemtívín.
Viszont azzal hogy kiküszöbölték az erős és magabiztos férfiak létrejöttét, a maradékra verseny van. Utánpótlás viszont helyben nincs, vannak viszont a túlzott übermensch magabiztosságtól fűtött, vallásilag felsőbbrendű ALLAH kedvencei, skik erősek, és magabiztosak. Igaz hogy szarba se nézik a nőket, de erős és bátor férfiállat, és erre már nedvesedik mindegyik picsája. Szóval megoldják maguknak hogy vissza a konyhába, mert a muszlimnál erény az asszony fegyelmezése, csak nálunk nem.

Jakab.gipsz 2016.11.15. 14:47:03

@bandiras2: Talán igazad van talán nincs, egy biztos ők a muszlimok nem tudtak még ez idáig, élhető társadalmat létrehozni.
Amint láthatjuk van amit pénzért sem kaphatnak meg, ezt a valamit mi úgy hívjuk kultúra.

Altaïr 2016.11.15. 15:14:00

@bandiras2: Azt ugye tudod, hogy egy ideje már "lehet fürdeni a sivatagban"?

Jakab.gipsz 2016.11.15. 15:59:35

@bandiras2: Viszont egy magabiztos derűs és kedves társat soha sem kaphatnak meg. És lássuk be ha egy asszony szül 8 gyereket 4 gyerekből mártír lesz még senki sem ideges, a család folytonossága miatt. Bezzeg ha 1 ből 1 elvész és már nem áll módodba pótolni, kész a baj ez pedig az elgyávulás első lépcső foka.

Alick 2016.11.15. 16:03:19

@bandiras2: Ismerem ezeket... de azért kíváncsi lennék, hogy a valóságban a pöcsvágás lehetséges mellékhatásai nem okoztak-e több problémát, mint a fityma megtartása, némi tisztálkodási hajlammal összekötve..?
Végülis az evolúció során nem halt ki a fitymás ősember...
:)

Espada Rodelero 2016.11.15. 16:09:38

Én ezt most már nem értem.
Most akkor a feminácik be akarják engedni a drága, kedves, muszlim menekülteket, hogy azokkal vegyítsék a gaz, mocskos, nőelnyomó, cisz, hetero, fehér férfiakat VAGY undorodnak a mocskos, nőelnyomó, muszlim állatoktól és áhítják, megbecsülik a kulturált, fehér, cisz, hetero férfiakat?

Advanced Flight 2016.11.15. 21:06:58

@Espada Rodelero: a helyzet kissé bonyolult. A feminizmus sajnálatos módon összekapcsolódott egy halom - zömében ballib civil szervezetek által kreált és mesterségesen gerjesztett - műproblémával, minthogy hol hugyozzanak a transzneműek meg hogy a ratyik örökbe fogadhassanak gyereket stb. Szintén egy kalapba került a ballib mainstream véleményterrorizmus által meghatározott retorikájú társadalmi kérdéskörökkel, mint zsidók, cigányok (arabok, négerek, egyéb bevándorlók) helyzete, vallásszabadság és vallások tisztelete (kivéve kereszténység offkorsz :-(), holokauszt, hajléktalanok stb. Ezen katyvaszból élő és remekül kereső megélhetési jogvédők pedig kellemetlen helyzetbe kerültek, mert előállt az a helyzet, hogy a "védett állat eszi a védett növényt". Vagyis nem tudnak következetesek lenni, mert hogy tudod egyszerre védeni a női jogokat meg az iszlámot? hát sehogy, így újabban eléggé nagy kussolás megy részükről.
Én jobboldali feministának tartom magam (igen, van ilyen!), így részemről semmi szívfájdalmat nem okoz kimondani, hogy a muzulmán vallás, az iszlám "kultúra" egy rakás szar, a híveiknek semmi keresnivalója Európában, az arab férfiaknál meg nem sok undorítóbb lény van a földön. Ez persze nem menti fel a fehér férfiaknál is bőven meglévő szexizmust, de nyilvánvaló, hogy ezerszer inkább egy szexista Trump (akinek a hülyesége kezelhető és a rendszer része), mint egy bármilyen kedvesen mosolygó muzulmán faszi.
süti beállítások módosítása