Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem vegytiszta viszonyok

Nem vegytiszta viszonyok

Sztriptíz

(ami szerintünk női műfaj, így ebben az írásban nem is térnénk ki a chippendale-re)

2016. december 29. - Natalie RivenRoux

wallhaven-391791.jpg                                                         

                                                     Fotó: innen

 

Nem a ruha teszi az embert - de azért egy jó outfitnek van valamiféle hatása…

A ruhák minőségi eltávolításának pedig ereje. Hatalma a férfi felett.

Olvashattunk-láthattunk már néhány történetet a hét fátyoltáncról, amit néhol kicsit összemosnak a bibliai Salomé táncával. Az Ószövetségben ugyan nincs szó vetkőzésről, vagy holmi fátylak ledobálásáról, csak arról, hogy Heródes királyt annyira rabul ejtette a lány tánca, hogy cserébe az bármit kérhetett tőle. És meg is kapta - konkrétan Keresztelő Szent János fejét. Tálcán szervírozva.

Tehát a férfiak fantáziájának kihívó táncokkal való megmozgatása nem mostanában kezdődött. A nők minden korban megtalálták a módját annak, hogyan hasznosítsák ezen rafinált adottságukat.

Mert a férfiak imádják az ilyesfajta meglepetéseket. A gusztusosan csomagolt ajándékot, amihez általában mindannyian még hozzá is tesznek valamit fejben. Így lesz a fantázia sokkal több, mint a valóság. Különleges illúzió. Ha ajándékot kapsz, előbb-utóbb kibontod. De amíg rajta van a csomagolás, addig a vágyakozás gyakorta izgalmasabb, mint maga a vágy kielégülése. Nem is kell, hogy megérintsd (persze azért jó lenne), akkor is tudod élvezni. Gyönyörködni a látványban.

És hogy manapság hogyan működik mindez?

Bűnös városok, sötét kapualjak felett villódzó neonfeliratok, ócska kis lebujok, vagy menő éjszakai lokálok…

Emitt ragacsos kis asztalok mellett ücsörgő harsány vendégek, amott hanyag eleganciával, bordó bársonyfotelekben süppedező jól öltözött üzletemberek. Sört, koktélt, vagy whiskyt kortyolgatva lezser nemtörődömséggel – vagy éppen őszinte gerjedelemmel a tekintetükben – vetnek egy-egy pillantást a szikrázó kristálycsillárok alatt, vagy hangulatlámpák tompa fényében vonagló félmeztelen, vagy teljesen pucér, buja lányokra, akik néha egy-egy pillanatra a feszülten figyelőknek még villanásnyi betekintést is engednek feszes combjaik közé. A javuk képzett táncosnő, akik profi sztriptíz-tanfolyamon – ugyan nem mindegyik jeles bizonyítvánnyal végzett – sajátították el, hogyan kell felpiszkálni a férfiak khm… érdeklődését.

Innen-onnan néha pezsgőízű kacagás hallatszik, a vérforraló zene ott dübörög az erekben. Sóvárgó tekintetek és kábulat. Szűnni nem akaró bizsergés odalent.

A filmtörténelem is bővelkedik a vetkőzős jelenetekben (Susan Sarandontól Demi Moore-on át Elizabeth Berkley-ig), amik sokszínűségükkel többféle igényt kielégítenek. És nem is garantált, hogy mindig azok a legjobbak, ahol minden ruhadarab lekerül a főszereplő hölgyről. (Bár erről azért nem biztos, hogy mindenkivel egyezik a véleményünk.) Itt van példának okáért az Alkonyattól pirkadatig című mozi Santanico Pandemoniuma, bizonyos Mrs. Pinault, született Salma Hayek Jiménez, akiről - ha nem is mutat meg magából minden négyzetcentit - már a Desperado óta tudjuk, hogy nagyon baba teste van. Bár ebben az ominózus jelenetben néha igencsak kétségbeesett tekintettel rogyadozik a fehér óriáskígyó súlya alatt – hiába trenírozták csúszómászó-undora miatt pszichodokik a forgatásra hónapokon keresztül –, nagyon jól hozza a buja szexistennőt. A köztudottan lábfétisben szenvedő nagy Tarantino is megkapja a maga adagját a művésznő lábszárán végigcsorgatott és lábujjairól leszopogatott ital formájában.

És akkor még nem beszéltünk a zene fontosságáról. Ami a hangulat fokozásához elengedhetetlen. Ebben a jelenetben a talpalávaló az After Dark című nóta.  Persze, ha Robert Rodriguez a forgatás idején hallott volna Torres Daniról, aki a TV2 tehetségkutatójában anno mind a 22 évével simán az asztal alá énekelte a lagymatagon danajászó Tito & Tarantulát, annyi átélés és erotika volt az előadásában a nagy öregekéhez képest… Hááát, még az is lehet, másként alakul ez a jelenet, és az sem kizárt, hogy Salma Pinaultné Hayek nem Tarantino szájába csorgatta volna azt a tequilát...

Natalie Riven-Roux és Daniel P. Campbell

 

 A Facebook-on még több írást olvashatsz tőlünk + részleteket Szexofon című felnőttkönyvünkből. A linkért katt ide! 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemvegytisztaviszonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7012078695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása