Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem vegytiszta viszonyok

Nem vegytiszta viszonyok

Kebelbarátság

2016. november 28. - Natalie RivenRoux

sexy-428844_960_720.jpg

                                                             (Fotó: Pixabay)                                              

 

Kezdetben vala a fűző.  Ami tekinthető a melltartó baromira kényelmetlen, légzést éppen nem könnyítő elődjének. A hölgyek persze ebből is divatot csináltak, és mikor 1913-ban New Yorkban Mary Phelps Jacob báli készülődése közepette elkeseredetten tapasztalta, hogy fűzője sehogy sem passzol az éppen viselni kívánt estélyi ruhájához… a világ összedőlni készült. Ám hirtelen ötlettől vezérelve sikerült orvosolnia a problémát. Öltöztetőnője és két zsebkendő segítségével rögzítette a ruha alatt rakoncátlankodó kebleit, visszaállítva ezzel az univerzum rendjét. Akkor még fogalma nem volt arról, hogy abban a pillanatban ő írta be a legelső betűket a melltartó történelemkönyvébe.

Marynek annyira bejött a viselet, hogy egy évre rá szabadalmaztatta az ötletét, majd a gyártási jogokat egy fűzőgyárnak adta el szinte fillérekért. Legalábbis azokhoz a dollármilliókhoz képest, amit a cég az elkövetkező évtizedekben keresett vele. El tudjuk képzelni szegény Mary savanyú arcát, amikor rájött, mennyire rossz üzletet kötött.

A ruhadarab az évtizedek során rengeteget fejlődött. Ma már tényleg minden korosztály, minden helyzetre, minden napszakra megtalálja a neki megfelelő modellt.

És mi az elsődleges funkciója? A válasz egyértelmű: Jobbára esztétikai segédeszköz a keblek alátámasztására. Vagy valamivel kevésbé cizelláltan megfogalmazva, optikai tuning. A másik nem körében is töretlen népszerűségének egyik ékes bizonyítéka, hogy a férfiak a hébe-hóba kezükbe akadó divatkatalógusokat mindig a fehérneműs résznél kezdik el lapozgatni.

A melltartó alátámaszt és kiemel. Kívánatosan közszemlére tesz.

Éppen ezért csínján kell vele bánni!  Ha túllősz a célon, ne csodálkozz, és pláne ne sértődj meg azon, ha a pasik a kebleiddel szemezgetnek, amikor felturbózva kipakolod őket, és végighullámzol velük a forgalmas főutcán. Mert ez az ő nyelvükön körülbelül annyit tesz, mintha vérvörös betűkkel kiírnád a homlokodra: „Szexet akarok, de most rögtön!”

A push-up ugyanakkor a világ legnagyobb átverései között is előkelő helyet foglal el… Sokat sejtet, sokat ígér, valóságot viszont sokszor csak nyomokban tartalmaz. Mint ahogy Monica „stílusosan” tudatta is ezt a Jóbarátok egyik epizódjában a hatalmas szivacsmellei után ácsingózó Joey-val:

-Ne bámuld már őket! Én fél méterrel alattuk kezdődök!

Higgyétek el, a férfiak többségének szinte mindegy, hogy „A” kosaras, vagy dupla „D-s”, sportmelltartó, vagy vérforralóan csábító csipkés csoda, a legtöbbjük úgy véli, ha nem is ez a legjobb dolog a világon, azért közvetlenül ott van mellette…

Natalie Riven-Roux & Daniel P. Campbell

 

 A Facebook-on még több írást olvashatsz tőlünk + részleteket hamarosan megjelenő Szexofon című felnőttkönyvünkből. A linkért katt ide! 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemvegytisztaviszonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr6512003608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása