Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nem vegytiszta viszonyok

Nem vegytiszta viszonyok

Sínen vagyunk...

2016. augusztus 09. - Natalie RivenRoux

Mi, emberek imádjuk a vegytiszta dolgokat. Szeretjük azzal áltatni magunkat, hogy a valóság mindig selymes, lekerekített, olyan, mint egy pihe-puha vetett ágy. Pedig nagyon sokszor inkább olyan, mint egy üvegcserepekkel teleszórt sziklás, kopár fennsík.

Vannak, akik imádják a finom csirkepörköltet, de semmi pénzért nem nyúlnának hozzá a nyers húshoz. Mert az olyan gusztustalan, nyálkás, büdös lesz tőle a kéz.

Sokan a szexszel is így vannak. Az orgazmusuk legyen káprázatos és eget rengető, de ne kerüljön több erőfeszítésbe, mint egy bonbon elfogyasztása. Lehetőség szerint kisimult, átszellemült arccal. A résztvevők minimum egy színész előadói tehetségével, egy fotómodell külsejével és egy atléta izomzatával rendelkezzenek. Hibátlan smink és frizura, makulátlan bőr, körmök… és lehetőség szerint egy egész team, aki minderről folyamatosan gondoskodik, és tökéletes állapotban tartja a „szereplőket”.

Olyasmire vágyunk, ami nem reális, hanem attól… Több? Jobb? Szebb?

Pedig a valóság az összes oda nem illő szőrszálával, bőrhibáival, apró hurkáival, testnedveivel és illatával, a nem tökéletes testarányaival a digitális trükkök és pornószínészi teljesítmények híján is izgalmas. Még akkor is, ha sokan nem hajlandóak tudomást venni róla, és valami olyasmit hajszolnak, ami nincs.

Épp ezért bizony keményen bele fogunk futni egyszer-egyszer abba, hogy a valóság, mint egy gyorsvonat, jön velünk szembe. Eldönthetjük, hogy hagyjuk, hogy áthajtson rajtunk - és utána ott fekszünk összetörve a síneken, és azon siránkozunk, hogy minden és mindenki rossz, vagy legalábbis nem olyan és nem úgy működik, mint ahogy szeretnénk - vagy fölszállunk rá, és elfogadjuk, hogy ilyen. Hogy mindenki a számára megfelelő csatlakozással utazik tovább, vagy érkezik meg a maga választotta állomásra.

Vagy ahogy Sylvester Stallone mondta Sandra Bullocknak a Pusztítóban:

-Virtuális szex??!!... Én régimódi vagyok… Én a testnedvek cseréjében hiszek. 

Natalie Riven-Roux & Daniel P. Campbell

 

A Facebook-on is megtalálhatóak vagyunk, ott még több írást és részleteket olvashattok hamarosan megjelenő Szexofon című regényünkből. Kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemvegytisztaviszonyok.blog.hu/api/trackback/id/tr4510033548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása